Hotel Simeria

Cazare Gura Humorului Bucovina

Unitatea pune la dispozitia oaspetilor o oferta hoteliera de calitate in frumoasa Bucovina. Hotelul Simeria Class are o capacitate de 48 de persoane din cele 22 spatii destinate turistilor, va stau la dispozitie pentru un sejur sau o vacanta de neuitat. Hotelul este la doar 100 m de centrul orasului si in apropierea mai multor manastiri ca Voronet si Humor, dar si a partiei de ski Soimul.

Toate camerele hotelului sunt dotate cu grup sanitar propriu si cu bideu, wifi, tv, frigider, telefon fix si mobilier adecvat pentru locatia noastra. In baia oricarei camere veti gasi articole specifice gratuite plus un uscator de par.

In cadrul unitatii hoteliere veti gasi restaurantul si barul nostru care va astepta cu specialitati diversificate. Servim micul dejun contracost.

De asemenea, sauna este pregatita oricand pentru turistii care vor o baie de aburi si dusuri reci.

Gara CFR si autogara din Gura Humorului sunt la o distanta de doar 400 m de locatia noastra.

Parcarea auto este gratuita pentru turistii care sunt cazati la hotelul nostru.

Turistii care rezerva cazare Gura Humorului sunt rugati sa specifice in rezervare camerele de familie.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.