Pensiunea El Quatro

Cazare Gura Humorului Bucovina

Unitatea este una dintre pensiunile de top pentru servicii turistice ce ofera servicii de calitate turistilor care vor un sejur de vis sau un mic concediu cu cazare in Bucovina. Proprietatea ofera mai multe facilitati incluse in pret dar si mult bun gust in amenajarea camerelor, alegerea cromatica  si nu in ultimul rand aplasarea pensiunii in mijlocul naturii. Proprietatea are un restaurant bine aprovizionat, cu meniuri bogate atat din gastronomia locala cat si din cea internationala.

Camerele pensiunii sunt spatioase si mobilate cu atentie pana la cel mai mic detaliu. In fiecare camera se gaseste aparate de aer conditionat, tv cu cablu, baie si balcon. Articolele de baie si dus sunt incluse in pretul de cazare.

Pensiunea noastra dispune de wifi gratuit pentru turistii cazati la noi, un centru de fitness, camere de familie pentru turistii care vin in familie, mai multe facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa si nu in ultimul rand un bar unde puteti servi diverse bauturi alcoolice sau nu.

Pensiunea este dotata cu fax si copiator dar si cu sala de conferinte si petreceri.

Parcarea auto sta la dispozitia turistilor in mod gratuit, precum si teren de sport, o sauna si o cada cu hidromasaj. Biciletele pensiunii va stau la dispozitie in mod gratuit.

Terasa pensiunii va asteapta sa admirati peisajul inconjurator iar turistii care vor un masaj si relaxare in centru nostru wellness sunt bine-veniti.

Partiile de schi din Gura Humorului sunt al doar 3 km distanta de locatia pensiunii la fel si gara locala.

Se pot organiza excursii contracost de o zi pentru turstii care au nevoie de un ghid local. Cel mai apropiat aeroport se afla la maximun o ora de mers cu masina.

Puteti face rezervari non-stop la receptia pensiunii in romana, engleza si spaniola.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.