Pensiunea Indra

Cazare Gura Humorului Bucovina

Unitatea se afla situata intr-o zona pitoreasca in mijlocul naturii si isi asteapta turistii care vor un sejur de neuitat in Bucovina. Locatia noastra este apropiata de partia de schi si de mai multe supermarketuri pentru ca serviciile hoteliere sa fie cat mai confortabile.

Pensiunea noastra mai are in apropiere mai multe cluburi de divertisment cu mese de biliard, un mic restaurant si o statie de autobuz.

Camerele pensiunii sunt concepute pentru un confort sporit si dotate de tv cu ecran plat, wifi gratuit iar unele camere au balcon. Toate camerele beneficiaza de o baie comuna cu dus sau cada cu articole de baie incluse in pret.

Bucataria oferita turistilor este un spatiu comun unde oaspetii nostrii isi pot pregati mesele principale.

Pensiunea noastra are servicii de room service, depozit de bagaje si receptia deschisa non-stop. Turistii pot folosi in mod gratuit toate facilitatiile pensiunii si au acces la un frigider comun.

Parcarea auto este gratuita pentru turistii care se cazeaza la pensiunea noastra.

Principalele manastiri se afla la mai putin de 5 km distanta.

Turistii pot solicita transportul de la si/sau la aeroport.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.