Pensiunea La Conac

Cazare Gura Humorului Bucovina

Proprietatea din Bucovina ofera servicii turistice si hoteliere la cele mai inalte standarde din domeniul turismului. Cu facilitati de top, pensiunea noastra se vrea un loc de relaxare si liniste pentru turistii care vin insotiti de familie si de copii in aceasta zona minunata din tara Bucovinei. Cu un restaurant propriu, va punem la dispozitie mai multe preparate culinare traditionale dar si meniuri internationale.

Camerele sunt utilate corespunzator, cu tv si canale tv prin cablu, frigider, balcon sau terasa cu vedere la munte. De altfel, camerele sunt dotate si cu baie privata, cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Majoritatea camerelor au si zona de relaxare sau living separat.

Pentru divertismentul turistilor, pensiunea noastra pune la dispozitie o masa de biliard si un living comun. Pentru cei mici avem pregatit un loc de joaca in interior dar si in aer liber.

Gradina pensiunii are o terasa in care turistii isi pot savura linistiti bautura preferata.

Cel mai apropiat centru comercial si gara din localitate se afla la doar 2 km.

Parcarea auto este privata si destinata doar turistilor nostri. Conexiunea la internet este asigurata pe toata locatia pensiunii prin wifi.

 

Suntem in apropierea Partiei Soimul la o distanta de o jumatate de km si fata de Manastirea Voronet de aprox. 2 km.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.