Pensiunea Poiana Bucovat

Cazare Gura Humorului Bucovina

Unitatea hoteliera ofera servicii de cazare in Bucovina este amplasata intru-un cadru natural fara prea multi vecini pentru ca turistii care vor o locatie deosebita sa aiba cel mai reusit sejur la pensiunea noastra. Locatia noastra este usor de gasit pe drumul care leaga cele mai cunoscute manastiri Putna, Voronet si Sucevita. Cu un restaurant propriu, pensiunea isi asteapta turistii pentru o vacanta de neuitat in bine-cunoscutul tinut al Bucovinei.

Camerele sunt dotate cu tv si canale tv prin satelit, cu baie privata si frigider. Articolele de baie si dus sunt gratuite pentru turistii care se cazeaza la unitatea noastra. Conexiunea la internet este asigurata prin wifi.

De astfel, restaurantul pensiunii va asteapta sa degustati cele mai cunoscute preparate romanesti tradionale dar si din meniul international. Barul pensiunii face deliciul turistilor si mai ales terasa exterioara si facilitatile de gratar in curtea pensiunii.

Pentru iubitorii sportului cu undita, pensiunea Poiana Bucovat are un iaz cu multi pastravi. Cei care vor sa-si incerce indemanarea in ale pescuitului ii rugam sa-si aduca unditele.

Parcarea auto privata pentru turistii nostri este gratuita.

In cazul in care aveti nevoie de magazine sau alte complexuri comerciale le veti gasi in orasul Gura Humorului aflat la aproximativ 8 km distanta.

La fiecare solicitare de cazare veti primi confirmare prin email.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.