Cabana Albinuta

Cazare Gura Raului

Cabana Albinuta este situata la poalele unor dealuri impadurite, intr-o zona superba si linistita. Fara indoiala, punctul de atractie al acestei cabane este piscina, care este destul de mare si cu o apa foarte curata, cu sezlonguri si umbrele de soare. De asemnea, jacuzzi este si el la mare cautare intre turistii care ne aleg.
Proprietatea este generoasa si bine ingrijita. In fata cabanei superbe construita din lemn, se afla o curte marisoara, cu hamace, trambulina si pomi fructiferi. In spatele cabanei, se afla o livada cu o vedere superba asupra padurilor din jur.
Paturile sunt foarte curate si comode, toata cabana fiind, de altfel, foarte bine ingrijita si utilata cu absolut tot ce ai nevoie.

Bucataria este pusa la dispozitia turistilor si este bine utilata si mobilata cu tot strictul necesar.
In cabana nu exista wireless, insa nu vezi asta ca un minus, ci ca o ocazie sa te bucuri de piscina, soare si sa te deconectezi total.

Cabana are si un foisor acoperit cu o capacitate de 8-10 persoane.
Se închiriază pentru minim 2 nopti!

 

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.