Casa de vacanta Green House

Cazare Gura Raului

Poate ca una dintre unitatile cele mai reprezentative pentru aceasta zona turistica cunoscuta ca Marginimea Sibiului, casa de vacanta Green House ofera cazare Gura Raului la cele mai inalte standarde de calitate turistilor care isi doresc un sejur cu adevarat de neuitat.Situata la poalele muntelui Cinder, casa de vacanta Green House este o constructie de tip nou, cu mult rafinament si design interior care pastreaza in aspecte moderne nota traditionala a zonei din care face parte aceasta unitate hoteliera.

Toate camerele sunt spatioase, curate si mobilate cu mobila din lemn masiv de calitate, inclusiv parchetul. Paturile sunt generoase, confortabile si relaxante dupa o zi de drumetii sau de skiat pe partia din aropiere. Camerele au bai individuale cu cabina de dus si articole de dus gratuite. De asemenea, camerele mai sunt dotate cu tv cu ecran plat, balcoane si incalzire centralizata.

Oaspetii au acces garantat la bucataria unitatii, bucatarie care este utilata si mobilata corespunzator de la vesela la aparate electrocasnice.

Casa de vacanta mai dispune de curte interioara nedelimitata, cu terasa si gratar zidit pentru prepararea diverselor tipuri de mancare la foc deschis.

Parcarea auto este gratuita si este pazita.

Vorbim romana, engleza si spaniola.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.