Pensiunea Andreea

Cazare Gura Raului

Situata sub poalele muntelui Cindrel, in mijlocul naturii, pensiunea Adreea ofera locuri de cazare Gura Raului, unde putetit petrece cele mai frumoase clipe alaturi de familie sau de prieteni. Pensiunea Andreea dispune de 6 camere pentru 12 persoane, cu baie proprie si doua camere triple.Camerele sunt mari, mobilate corespunzator, cu paturi duble si confortabile, cu baie proprie cu dus si articole de dus gratuite. Camerele mai sunt dotate si cu tv cu canale prin cablu, internet wifi si incalzire centralizata.

Bucataria pensiunii este pusa in mod gratuit la dispozitia oaspetilor nostri si este utilata si mobilata corespunzator.

In curtea pensiunii veti gasi usor un foir si un loc de joaca special amenajat pentru copii. Pensiunea mai dispune de un living ca un spatiu comun cu tv si canale prin cablu.

Parcarea este supravegheata si este gratuita pentru turistii nostri.

Pensiunea Andreea se afla la doar 18 km de Paltinis si Sibiu.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.