Pensiunea George

Cazare Gura Raului

Unitatea se afla localizata la doar 1,7 km de partia de schi Trecatoarea Lupilor si la doar 1,4 km de centru localitatii. Pensiunea George ofera cazare Gura Raului turistilor care vor un sejur de neuitat in zona turistica Marginimea Sibiului. Propietatea pune la dispozitie mai multe facilitati si optiuni de camere pentru confortul sporit al oaspetilor care ne aleg.Camerele pensiunii sunt spatioase, curate si bine incalzite pe anotimpurile friguroase. De asemenea, camerele sunt prevazute cu paturi mari si confortabile, dublapuri pentru haine dar si baie privata cu dus si articole de dus gratuite. Unele camere beneficiaza de balcon. Veti mai gasi in camere, aparat de facut ceai/cafea.

O alta facilitate a pensiunii este bucataria, care este la dispozitia turistilor si care este utilata si dotata corespunzator de la vesela la masina de gatit. Tot in bucatarie veti gasi si o masina de spalat vase.

Internetul este distribuit prin wifi in toata pensiunea noastra. Gradina interioara a pensiunii si terasa sunt la mare cautare in timpul verii, precum si gratarul zidit si acoperit.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sibiu, situat la 12 km de proprietate.

Parcarea auto este gratuita si este supravegheata.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.