Pensiunea Lacul de Argint

Cazare Gura Raului

  Situata intr-o zona mirifica si cu multa incarcatura istorica, Marginimea Sibiului poate oferi turistilor ce ajung aici suprize placute inca de la sosirea lor. Pensiunea Lacul de Argint este una din unitatile hoteliere care pot face fata cu succes celor mai multor cerinte din partea turistilor astfel incat acestia din urma sa ramana peste ani cu o aminitire foarte placuta si chiar sa revina din nou la noi.

   Pensiunea noastra dispune de 10 camere duble, pe care turistii le pot aprecia la justa valoare dupa ce petrec cel putin o noapte in ele. Fiecare camera este dotata cu baie proprie si balcon. Exceptie fac doua camere duble cu baie dar fara balcon. Camerele duble, single si triple sunt spatioase, curate, cu mobilier aproape nou, TV si cablu de canale dar si cu WIFI pentru navigarea pe internet.

   Deoarece stim ca doriti sa aveti mese cu bucate alese cat mai perfecte, va punem la dispozitie o sala de mese de 26 de persoane, spatioasa si bine doatata astfel incat dvs sa puteti lua micul dejun, pranzul si cina in cele mai bune conditii.

  Familile cu copii au la dispozitie si un loc de joaca pentru cei mici in curtea pensiunii precum si toata curtea interioara care este supravegheata video cu circuit inchis. Parcarea privata este in aer liber, precum si foisorul si gratarul pentru fripturile proaspat preparate.

  La doar cateva minute distanta de locatia noastra se afla si partia de ski "Trecatoarea Lupilor" unde veti putea invata sau perfectiona sporturile de iarna.

  Deoarece protejam cu strictețe sanatatea turistilor ce ne trec pragul, fumatul este interzis in toata pensiunea.

Accesul in bucatarie este interzis. Pranzul si cina se va servi la cerere.

In situatii exceptionale (cum ar fi rezervarea intregii pensiuni) suntem flexibili la modificarea regulilor de mai sus.
Va asteptam cu mare drag sa ne calcati pragul si sa va bucurati de produsele si preparatele noastre traditionale.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.