Pensiunea Wolf's House

Cazare Gura Raului

Apreciem in mod deosebit vacanta sau sejurul dvs si de aceea ne-am gandit sa va oferim un serviciu mai aparte in domeniul turismului. Va punem la dispozitie intreaga casa de vacanta astfel incat sa aveti parte de linistea si relaxarea bine-meritata.

 Pensiunea noastra se afla intr-o zona linistita unde puteti beneficia de tot confortul modern, incepand de la camerele curate cu paturi duble si terminand cu sauna si cuibarul care fac deliciul turistilor ce se cazeaza la noi.

Pensiunea este construita in intregima din busteni si este compusa din parter si mansarda, cu 3 camere de cazare pentru 6 turisti. La parter se afla un limiving cu semineu, wifi, TV satelit, bucatarie complet utilata, o baie comuna si o terasa de 30 m patrati. La mansarda se afla 3 dormitoare si o baie comuna cu cada.

In curtea pensiunii veti putea gasi un teren de baschet, hot tube, sauna, un gratar si o terasa. Nu lipseste nici locul de relaxare cu banci, balansoar si hamac.

Pensiunea este situata in Gura Raului la 3,5 km de partia de schi Trecatoarea Lupilor si are vedere la munte. Conexiunea WIFi este gratuita pentru turistii cazati la noi.

La 10 km gasiti aeroportul international Sibiu si multe obiective turistice in zona noastra.

Cabana se închiriază doar integral
Check in: ora 14:00
Check out: ora 12:00

Nu avem restaurant si nu oferim servicii de servire a mesei.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.