Pensiunea Casa Loloiu

Cazare Gura Raului

Unitatea va ofera o locatie cu o priveliste minunata asupra muntilor din zona, multa liniste si relaxare pentru turistiicare vor se ne treaba pragul. Gradina interioara a pensiunii Casa Loloiu, cu multa iarba verde si multe alte facilitati fac din aceasta locatie sa ofere una dintre cele mai reusite oferte de cazare Gura Raului. Oaspetii nostri vor avea parte de mai multe optiuni pentru camere dorite dar si de o bucatarie comuna dotata si utilata cu foarte mare atentie.

Camerele pensiunii sunt spatioase si curate, mobilate corespunzator cu paturi, noptiere si alte accesore necesare oaspetilor nostri. Fiecare camera este prevazuta cu baie proprie, cu dus sau cada si articole de dus gratuite.

Bucataria este la dispozitia oaspetilor nostri si este dotata si utilata complet.

Gradina interioara este generoasa si plina de iarba verde pentru un mediu complex ralaxant. Terasa se gaseste si ea in curtea interioara si este pusa la dispozitia turistilor. Gratarul este unul din piatra zidita si se poate folosi la mai multe feluri de preparate culinare.

Tot in curtea interioara veti gasi si un loc de joaca pentru copii, special amenajat cu diverse jucarii unde se pot juca linistiti. Pentru parintii lor avem ca si divertisment o masa de ping-pong, darts si alte jocuri de societate.

Parcarea este gratuita si supravegheata.

Distanta pana la Sibiu este de 18 km si de doar cateva minute pana la partia de ski Trecatoarea Lupilor.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.