Stream Valley Home

Cazare Gura Raului

Unitatea ofera cazare Gura Raului pentru turistii care vor sa descopere zona turistica Marginimea Sibiului. Casa de vacanta este dotata cu o curte interioara generoasa, terasa si gratar. Unitatea este situata la doar 14 km de statiuna Paltinis precum si la doar 3,5 km de partia Trecatoarea Lupilor.Camerele sunt spatioase, aranjate cu mult bun-gust, cu paturi duble si confortabile. Mobilierul este nou si de buna calitate. Camerele dispun de baie comuna cu dus, cu articole de dus gratuite. De asemenea, mai sunt dotate de tv cu ecran plat, wifi si intrari separate.

Bucataria comuna este mobilata si utilata corespunzator pentru pregatirea meselor principale ale zilei. Proprietatea dispune si de o zona de relaxare comuna, terasa si gradina interioara plina de verdeata.

In cadrul pensiunii se pot juca diverse jocuri de societate, darts si badminton. Puteti alege cilcismul sau drumetiile daca va plac sau de ce nu, sporturile de iarna foarte apreciate in aceasta zona.

Vorbim romana si engleza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.