Casa Daniela

Pensiuni cazare Horezu

Unitatea va ofera cazare in Horezu care sa va aminteasca de vremea petrecuta in copilarie la tara sau la bunici.Dorim sa fim altfeli pe piata de turism din orasul nostru si punem la dispozitia turistilor ceea ce si-ar dori orice familie sau cuplu atunci cand pleaca in vacanta: liniste si o cazare perfecta.Suntem la 28 km de statiunea Rancasi la 20 km de statiunea Baile Olanesti. Oferim WiFi gratuit turistilor cazati la noi, precum si o parcare privata gratuita. Dispunem si de o sala de mese si de o bucatarie complet utilata cu frigider inclus.

In zilele toride de vara va puteti racori la terasa noastra sau sa faceti bai de soare. 

Daca doriti sa vizitati statiunea Calimanesti, este situata la 29 km distanta de noi, iar Voineasa se afla la aceeasi distanta.

Va asteptam cu drag! :)

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.