Pensiunea Doi Cocosi

Pensiuni cazare Horezu

Pensiunea Doi Cocoși ofera turistilor cazare in Horezu la cele mai inalte standarde. Pensiunea este situata la margina orasului, intr-o zona linistita, cu drum asfaltat pana la poarta principala si la 3 km de altelierele de ceramica traditionala, specifice acestei zone.

Punem la dispozitia turistilor camere spatioase, apartamente bine utilate precum si piscina proprie din curtea pensiunii. Totodata, sunteti invitati si pe terasa noastra in aer liber pe timpul verii sau cea interioara spatioasa si bine ventilata.

Toate unitățile de cazare sunt mobilate funcțional, având intrare privată, o terasă mică, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie proprie cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Oaspeții își pot savura mesele în restaurantul à la carte. Barul oferă băuturi într-un cadru relaxant. Aveți, de asemenea, la dispoziție room service.

Cea mai apropiată staţie de autobuz este situată la 4 km de proprietate. Pensiune Doi Cocoși se află la 26 km de Peștera Muierii și la mai puțin de 15 km de Mănăstirile Bistrița, Arnota și Hurezi.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.