Cabana Ana

Cazare Izvorul Muntelui

Situata la doar 9 km de orasul Bicaz, cabana Ana ofera servicii turistilor care vor un sejur de neuitat impreuna cu prietenii sau cu familia. Cu multe obiective turstice naturale sau create de mana omului, turistii vor avea o vacanta de neuitat intr-un cadru natural si servicii turistice deosebite de la sosirea in localitatea naostra la poalele muntlui Ceahlau.

Toate cele 3 camere din primul corp de cladire, sunt dotate cu baie proprie, tv si internet wifi. Paturile sunt duble si comode, numai bune pentru odihna necesara dupa mai multe trasee turistice.

Pensiunea dispune de o gradina generoasa cu terasa si gratar zidit pentru comfortul turistilor. Bucataria comuna este perfect amenajata si utilata pentru pregratirea meselor.

Cabana dispune si de un loc de joaca pentru copii si parcare auto. Va puteti bucura de un rau care trece prin gradina noastra sau de internetul disponibil oriunde pe propietatea noastra.

Pe langa cabana Ana mai dispunem de doua casute de lemn disponibile doar pe timp de vara. Una dintre casute seste dubla pentru patru persoane, iar cealalta pentru doua pesoane cu pat matrimonial.

Va asteptam cu drag!

Unitatea nu mai face parte din oferta noastră

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.