Casa Ralu

Cazare Izvorul Muntelui

Situata la poalele legendarului munte Ceahlau, pensiunea va ofera mai multe facilitati si optiuni pentru petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi. Cu un peisaj de basm, aer curat si gazde primitoare, casa Ralu este la dispozitie o unitate hoteliera amenajata special pentru turistii care sosesc in aceasta minunata statiune montana Izvorul Muntelui.

Casa Ralu este compusa din 4 spatii de cazare pentru 12 turisti, cu dotari curente precum apa potabila de izvor, apa calda, bucatarie cu vesela, spatiu special amenjat pentru gratar, loc de fumat si foc de tabara.

Localizata in vecinatatea traseelor montane, casa Ralu este in proximitatea si altor obiective turistice cum ar fi, plimbarile cu vaporasul pe lacul Bicaz dar si statiunile vecine cu statiunea noastra: Borse, Durau si Lacu Rosu.

Iarna sunt peisaje foarte frumoase si distractiile pentru iubitorii iernii sunt pe masura.

 

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.