Pensiunea Bia Papadia

Cazare Izvorul Muntelui

Situata intr-un mediu natural, pensiunea Bia Papadia ofera cazare in Izvorul Muntelui intr-o nota rustica si moderna in acelasi timp. Cu un mobilier din lemn masiv, camere spatioase, dotari exemplare, unitatea doreste sa-si surprinda in mod placut turistii care doresc un sejur la Izvorul Muntelui . Atmosfera montana se regaseste peste tot de la aerul pe care il respiram si care este clar astfel incat varfurile muntilor se vad foarte clar.

Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus si cu articole de dus care sunt gratuite. De asemenea, camerele sunt echipate cu tv, aer conditionat, balconane, internet wi fi si incalzire centralizata.

Restaurantul nostru va asteapta sa-i decustati bucatele alese, iar barul nostru sa savurati pe terasa exterioara bauturile dvs preferate. Unitatea dispune de gradina interioara, foisor, gratar, livada, un loc de joaca pentru copii, living, parcare auto, sala de conferinta, sala de mese, semineu, spalatorie, tv in living. Acceptam animalele de companie ale turistilor nostri.

Accesul la bucataria unitatii este libera pentru turistii nostri.

Servim micul dejun in fiecare zi.

Localitatea Borsec se află la 65 km de Pensiunea Bia Papadia, iar Lacu Roșu la 38,7 km. Aeroportul Internațional Bacău este situat la 97,1 km de proprietate. Parcarea privată a proprietății este gratuită.

Vorbim engleza si romana.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.