Pensiunea Crusitu

Cazare Izvorul Muntelui

O proprietate destinata turistilor ce iubesc traseele montane si nu numai, pensiunea Crusitu ofera servicii turistice la cele mai bune preturi pentru zona Izvorul Muntelui. Pensiunea este localizata intr-un loc retras si inedit, un loc unde va puteti reincarca cu energie pozitiva, beneficiind de peisajul montan si aerul proaspat si tare in zona Izvorul Muntelui . Pensiunea pune la dispozitia turistilor un loc ideal de distractii in patru livinguri special amenajate cu bucatarie pentru comfortul celor care ne aleg.

Ampasata la doa 12 km de orasul Bicaz, la o altitudine de 780 metri fata de nivelul marii, unitatea va sta la dispozitie cu 50 de locuri de cazare in camere matrimoniale sau duble, restaurant, terase si o parcare generoasa. De asemenea, punem la dispozitia turistilor o masa de biliard, incalzire centralizata si o sauna.

Camerele dispun de baie privata, posibilitate de pat suplimentar, mic dejun la cerere si internet prin wifi in toata pensiunea.

Restaurantul pensiunii este pregatit special turistilor sau pentru petreceri, cu un numar de 50 de locuri. Atmosfera rustica din cadrul restaurantului dar si ospitalitatea personalului ajuta oaspetii sa se detaseze de grijile cotidiene, rasfatandu-le placerile si gusturile.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.