Vila Aurora

Cazare Izvorul Muntelui

Avand locatia la doar 6 km de lacul Bicaz, undeva la poalele bine-cunoscutului munte Ceahlau, vila Aurora ofera terasa si sezlonguri plus un centru de fitness turistilor care vor servicii hoteliere in Izvorul Muntelui. Camerele pentru cazare sunt spatioase, mobilate corespunzator, cu paturi confortabile si baie cu dus.

Toate camerele vilei Aurora au balcon cu vedere la munte, televizor LCD cu canale tv si baie privata cu cada sau dus. Toate articolele de dus sunt gratuite.

Turistii au acces la o bucatarie complet utilata si mobilata, la terasa, la o sala de mese si o gradina imensa in aer liber. La cerere, punem la dispozitia turistilor si servicii de katering/restaurant.

Pentru turistii care vor sa petreaca timpul liber cat mai placut, punem la dispozitia lor o masa de tenis, badminton, biciclete, biblioteca, teren de joaca pentru copii si pescuit in afara locatiei.

Cel mai apropiat restaurant este la 6 km distanta de locatia noastra, iar cateva magazine alimentare sunt la 10 km departare.

Oferim servicii transfer contracost.

Vorbim romana, italiana si engleza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.