Pensiunea CasaBlanca

Cazare Lepsa

Cu o locatie deosebita, pensiunea CasaBlanca este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face atunci cand doriti sa aveti un sejur in Lepsa. Departe de rutina si alomeratia specifica oraselor, intr-un cadru natural cu mult aer tare de munte, unitatea va pune la dispozitie 6 camere duble spatioase, mobilate corespunzator, cu bai proprii si balcoane in fiecare camera.

Atmosfera familiara pe care am dorit sa o cream pentru ca oaspetii nostri sa se simta ca acasa si conditiile de lux pentru toate camerele vor face ca sejurul dvs la noi in pensiune sa fie unul greu de uitat.

Livingul este foarte spatios (80 mp) se se gaseste la parterul proprietatii noastre. O alta zona de relaxare se afla la etaj si este de 30 mp, ambele fiind perfecte pentru relaxare intr-o atmosfera intima.

Bucataria este accesibila oricand turistilor si este complet utilata si mobilata pentru oaspetii nostri. Parcarea este in incita pensiunii si este gratuita turistilor nostri.

In curtea interioara a unitatii se gaseste un gratar barbeque si un loc de joaca special amenajat pentru copii. Internetul este distribuit in mod gratuit turistilor nostri prin propria retea de wifi.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.