Pensiunea Damatis

Cazare Lepsa

Daca vrei sa cunosti cu adevara frumusetile legendarei Moldove, trebuie sa poposesti macar cateva zile din sejurul tau pe plaiurile legendare din muntii Vrancei. Cu o frumusete bine-cunoscute si transpusa chiar si in povestiri celebre, pensiunea Damatis va ofera 48 de locuri de cazare Lepasa la cele mai bune preturi.In oferta noastra includem si micul dejun servit oaspetilor nostri care ne aleg pentru una dintre cele mai placute experiente la munte.

Pensiunea Damatis este construita pentru a veni in sprijinul turistilor, fiind atenti la mai multe aspecte, precum spatiu liber din camere, dimensiunea paturilor, marimea bailor dar si alte facilitati precum jacuzzi, bideu si articole de dus gratuite.

Camerele sunt dotate pentru confortul sporit alt turistilor cu bai private, tv cu canale prin satelit, balcoane cu vedere la munte dar si mobilier nou de calitate.

Unitatea dispune de un restaurant in care veti putea servi mai multe preparate din meniuri traditionale locale si meniuri nationale. Majoritatea produselor vin din ferma proprie sau de la fermieri locali.

Curtea propietatii este generoasa si contine un foisor, gratar de tip barbeque si o terasa pentru oaspetii nostri. Parcarea auto este gratuita si se afla in curtea pensiunii.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.