Pensiunea Grande

Cazare Lepsa

Din 2013 ne-am deschis portile pentru a primi cei mai frumosi si mai prietenosti oaspeti care si-au ales sa isi petreaca sejurul in Lepsa. Pensiunea Grande va sta la dispozitie cu 14 camere duble pentru 31 de persoane, cu paturi confortabile si mobilier din lemn masiv. Unitatea este amenajata si aranajata astfel incat sa convinga fiecare turisti care ne trece pragul sa se reintoarca, aceasta fiind dovada multumirii pentru investitia facuta de noi in acesta locatie.

Camerele pensiunii sunt aranjate cu mult bun-gust, paturile duble fiind foarte confortabile, iar restul mobilierului avand un aer de modernism imbinat cu gustul artistic. De altfel, camerele dispune de draperii si perdele la geamuri, sursa de incalzire centralizata, parchet laminat, tv cu ecran plat si minifrigidere. Toate camerele au in dotare bai cu dus si articole de dus gratuite.

Salonul untiatii este in suprafata totala de 200 mp, perfect pentru evenimente personale sau de afaceri. Bucataria este accesibila turistilor si este utilata si mobilata corespunzator astfel incat sa nu va lipseasca nimic atunci cand dorit sa gatiti.

Internetul este distribuit prin wifi si este gratuit.

Va puteti petrece timpul in mod cat mai placut in pensiunea noastra fie ca doriti cateva seturi de meci de ping-pong, table, fotbal de masa sau sa va plimbati cu bicicleta prin statiune. Copii au amenajat un loc special cu topogane, trambulina, etc.

Vorbim romana si engleza. Acceptam tichete de vacanta.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.