Casa Ade

Cazare Ocna Sugatag

Una dintre cele mai noi unitati hoteliere construite, Casa Ade este situata in centru statiunii Ocna Sugatag la nici 200 metri de Baile Vechi si ofera turistilor servicii de cazare de calitate. Cu un numar de camere ce asigura linistea si relaxarea oaspetilor ce ne trec pragul, casa este dotata cu bucatarie, parcare auto, gradina interioara si terasa cu gratar. Camerele in numar de doua sunt spatioase si utilate cu paturi matrimoniale plus un pat suplimentar la nevoie. Mobilerul este unul modern, la fel cum sunt si alte dotari precum tv si parchetul. Camerele mai dispun de baie cu dus si articole de dus gratuite pentru o cazare perfecta.

Internetul este disponibil prin wifi si va puteti conecta oriunde de pe suprafata unitatii noastre.

Bucataria este utilata corespunzator si aranjata cu mult bun gust, zicem noi, pentru turistii care vor sa-si pregateasca mesele principale ale unei zile.

Receptia Casei Ade este deschisa non-stop iar personalul ofera informatii despre obiectivele turistice ale zonei, la cererea dvs.

Baia Mare este la 51 km de proprietate, iar Cavnic se află la 26 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional din Satu Mare, situat la 126 km de Casa Ade.

Parcarea auto este supravegheata si se afla in vecinatatea pensiunii.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.