Casa Hotea

Cazare Ocna Sugatag

Unitatea hoteliera este la dispozita oaspetilor in localitatea Ocna Sugatag pentru un numar de 8 adulti cu 3 copii in patru spatii frumos amenajate. Casa Hotea este situata pe soseaua principala dintre Baia Mare si Ocna Sugatag, la aproximativ 3 km de statiunea cu acelasi nume. Camerele au fost amenajate special pana in cel mai mic detaliu, de la mobilierul din lemn masiv pana la culorile cromatice asortate. Camerele se prezinta in mod spatioas, curate si mobilate cu paturi confortabile si dulapuri pentru haine. Unele camerele au baie comuna, cu dus si articole de dus gratuite pentru un confort sporti. Toate camerele au tv cu canale prin cablu, internet wifi si incalzire centrala sau soba teracota.

Turistii au la dispozitie bucataria unitatii, care este mobilata si utilata pentru pregatirea meselor principale ale zilei. La cerere oferim mancare gatita turistilor cazati la noi, materia prima fiind adusa din ferma proprie.

Curtea interioara a pensiunii dispune de o terasa si un gratar barbeque.

Parcarea auto este gratuita si supravegheata.

Baia Mare se află la 30 km de Casa Hotea. Aeroportul Internațional Satu Mare este situat la 79 km.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.