Pensiunea Domnita

Cazare Ocna Sugatag

Proprietatea este una dintre cele mai noi din Ocna Sugatag, care pastreaza arhitectura locala traditionala, fiind construita din lemn. Cu un interior confortabil pensiunea Domnita detine 6 camere cu paturi generoase si bai cu dus si articole de dus gratuite pentru fiecare camera. Servim mancare gatita, foarte gustoasa si preparata dupa retele tradionale din ferma proprie.

Camerele sunt spatioase, curate si mobilate corespunzator. Toate camerele au baie cu dus proprie si apa rece/calda non-stop. Unele camere au terasa sau balcon cu vedere panoramica. Internetul este asigurat de reteaua de wifi al unitatii si este disponibil pe toata suprafata pensiunii.

Turistii cazati la noi pot alege sa-si petreaca timpul in foisorul amplasat in curtea interioara a pensiunii, sa pescuiasca in lacul nostru sau pregatind gratare. Varianta sportiva de relaxare se afla peste gardul pensiunii cu o sala de sport si un teren de fotbal sintetic.

Se pot face plimbari cu sania trasa de cai sau cu caruta pe timpul verii. In statiunea noastra veti gasi cu usurinta si foarte aproape, piscine cu apa dulce si sarata, aceasta apa avand propietati terapeutice.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.