Pensiunea Magnolia

Cazare Ocna Sugatag

Aceasta proprietate este disponibila turistilor si ofera cazare la Ocna Sugatag de calitate, atat cu facilitati si optiuni de pensiune cat si pentru raportul calitate/pret. Pensiunea agroturistica Magnolia are o capacitate de 20 de locuri impartite in camere duble, triple si single. Pensiunea mai este dotata cu un restaurant si loc de joaca special amenajat pentru copii.

Pensiunea dispune de un restaurant si de un bar unde veti putea servi preparate traditionale dar si din meniul celebre internationale.

Toate camerele proprietatii au in dotare televizor cu ecran plat si canale prin cablu. Anumite camere ofera terasa sau balcon. Camerele au fost prevazute cu baie proprie, cu dus sau cada. Articolele de dus au gratuitate.

Internetul este oferit prin wifi in toata pensiunea. Receptia proprietatii este deschisa non-stop.

In zona noastra pot fi desfasurate diverse activitati recreative precum pescuitul, drumetiile sau ciclismul montan. Pensiunea noastra va ofera in mod gratuit biciclete pentru plimbarile dvs.

Unitatea dispune de sala de conferinta si petreceri.

Parcarea auto este gratuita. Aeroportul cel mai apropiat este la distanta de 112 km la Satu Mare.

Vorbima romana si italiana.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.