Pensiunea Poarta Maramuresului

Cazare Ocna Sugatag

Unitatea hoteliera este locul ideal pentru un sejur linistit si relaxant, departe de stresul cotidian oferindu-va toate conditiile de care aveti nevoie. Pensiunea Poarta Maramuresului amplasata in tinuturile legendare ale Maramuresului istoric, oferand cazare in localitatea Ocna Sugatag langa padurea Craiasca.

Cele 9 camere pentru cei 18 adulti sunt spatioase, bine mobilate si dotate cu tv si bai private cu dus. Articolele de dus sunt gratuite.

Pensiunea ofera tratament cu apa sarata, masaj si jacuzzi, variante de demipensiune si pensiune completa. Unitatea mai dispune de piscina interioara cu apa dulce si apa sarata, incalzita, sauna, gratar, spatiu de joaca special amenajat pentru copii si parcare proprie. In pretul de cazare sunt incluse accesul la sauna si piscine.

Indicatii terapeutice:
Afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze si poliartroze)
Afectiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiostoze; afectiuni post-traumatice)
Afectiuni neurologice periferice
Afectiuni ginecologic

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.