Apartament Elena

Cazare Orsova

Propietatea se inchiriaza in regim hotelier pentru cazare Orsova turistilor care vor sa viziteze aceasta regiune si alte obiective turistice importante ale acestei zone inedite.Apartamentul Elena este compus din doua camere separate, nedecomandata, cu o mica bucatarie complet utilata si mobilata.Camerele sunt spatioase si curate, dormitorul avand un pat dublu pentru doua persoane.Livingul este dotat cu o canapea de piele extensibila, tv, internet, o mica comoda si doua fotolii si o masuta pentru cafea.Apartamentul are balcon cu vedere spre Dunare si spre o parte din orasul Orsova.
Baia este dotata cu o cada cu dus cu apa rece si apa calda. Dispunem de aer conditionat in aceast apartament. Turistii care isi doresc sa incerce pescuitul in zona noastra, au nimerit la locul potrivit.
Va punem la dispozitie si bicilete in pretul cazarii pentru turistii care vor sa descopere aceste locuri de pe bicileta.
Baile Herculane sunt la 18 km distanta de locatia noastra din Orsova.
Cele mai importanta obiective turistice ale Clisurii Dunarii sunt in apropierea noastra pe o raza de cativa km distanta.
Pentru turistii care se cazeaza la noi, va asiguram parcarea gratuita.
Puteti sa va rezervati cazarea la noi in romana, engleaza si italiana.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.