Cabana Plapumioara

Cazare in Orsova la Cazanele Dunarii

  Va oferim servicii turistice in Orsova la preturi decente, cu facilitati standar, cu baie proprie pentru fiecare camera in parte, wifi gratuit si parcare privata gratuita.Pentru o vacanta in Orsova cat mai placuta va recomandam sa faceti rezervarile din timp.Incercam sa satisfacem toate cerintele turistilor care ne aleg in materie de turism si servicii directe turistice.Cabana Plapumioara se gaseste usor pe harta pentru turistii care vor sa ajunga la noi in localitatea Orsova. Incercam sa satisfacem toate cerintele turistilor care ne trec pragul si oferim cele mai inalte standarde de cazare.Punem la dispozitia turistilor camere curate si spatioase, frumos mobilate, utilate cu TV cu ecran plat si aparat de prepararea cafelei/ceaiului. Fiecare camera are baie proprie, balcon, wifi gratuit si este izolata fonica.

   Cabana are o zona de lounge comun. Piscina propie in curte si acces la plaja.

Dispunem si de gratar in aer liber pentru turistii care se cazeaza la noi. De asemenea, si parcarea noastra este la dispozitia turistilor care cauta cazare Orsova.

   Va recomandam cu caldura toate obiectivele turistice din zona si va promitem ca nu veti regreta.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.