Pensiunea Casa Noastra

Cazare Orsova

Unitatea va pune la dispozitie pe langa servicii turistice exemplare si o piscina proprie in aer liber, terasa acoperita si complet dotata, precum si un gratar zidit pentru specialitatile culinare din carne si nu numai. Pensiunea Casa Noastra din Orsova dispune de o oferta la cel mai bun raport calitate/pret pentru turistii ce cauta o pensiune in mijlocul naturii, multa liniste si relaxare. Suntem situati la 100 m de Dunare, in deplina liniste, departe de zgomotul cotidian.

Pensiunea Casa Noastra va pune la dispozitie pe langa un serviciu turistice exemplar in Orsova si o piscina proprie in aer liber, terasa acoperita si complet dotata, precum si un gratar zidit pentru specialitatile culinare din carne si nu numai.

Toate camerele noastre sunt dotate cu baie privata cu dus si articole de toaleta, incluse in pretul de cazare. Camerele sunt curate, spatioase si dotate cu aparate de cafea si dulapuri pentru turistii nostri. De asemenea, avem in fiecare camera si tv si wifi.

Ne aflam la doar 18 km de Baile Herculane si la 26 km de Drobeta-Turnu Severin fata de Orsova.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.