Pensiunea Damiro

Cazare Orsova

Unitatea este data in folosinta din anul 2011 si ofera cele mai bune preturi pentru turistii care vor o vacanta perfecta. De asemenea, va oferim pentru cazare 9 spatii duble, o camera tripa si un apartament cu 3 stele standard.
Camerele sunt dotate si mobilate complet, oferind un grad ridicat de confort pentru ca sejurul dvs in Orsova sa fie perfect.Toate camerele au baie proprie, cu dus si apa rece si apa calda, aer conditionat, balcoan, tv led, internet si telefon fix.
Ne straduim sa satisfacem toate cerintele in materie de turism atunci cand vine vorba de turistii nosti care viziteaza Orsova si pensiunea noastra.
Suntem situati la doar 18 km de Baile Herculane si la cativa km distanta de cele mai frumoase obiective turistice ale Clisurii Dunarii.
Rezervarile se fac pri formularul de rezervari online cu confirmare telefonica. Mai multe detalii pe pagina de Rezervari Online.

Restaurant & Lounge
Restaurantul pensiunii noastre are o capacitate de 40 de locuri. De asemenea, va putem oferi spre folosinta si terasa de vara cu o capacitate de 70 de locuri.
Daca vreti sa fiti activi, va punem la dispozitie si o sala de biliard cu o capacitate de 24 de locuri. Ambele spatii pot fi folosite ca si sali de conferinte pentru anumite evenimente.

Oferte personalizate
Daca doriti un sejur mai lung de 5 nopti de cazare in Orsova la pensiunea noasta, va putem oferi oferte de cazare personalizate.
La grupuri mai mari de 10 persoane se pot face reduceri.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.