Casa Luca

Cazare Poiana Tapului

Pentru un sejur de neuitat la Poiana Tapului Busteni, va invitam la Casa Luca alaturi de prieteni sau de familie. Situata la o distanta de aproximativ 4 km de partia de schi Kalinderu, proprietatea ofera facilitati de cazare Poiana Tapului si optiuni pentru confortul oaspetilor sai. Aceasta casa de vacanta este locatia ideala atunci cand doriti o unitate hoteliera cocheta si fara prea multi vecini in jurul dvs. Unitatea se inchiriaza integral pentru grupuri de 6 persoane. Cele trei dormitoare duble sunt spatioase, mobilate in stil modern, cu paturi matrimoniale sau duble si foarte confortabile. De asemenea, spatiile de cazare au fiecare dulapuri pentru haine, draperii la geamuri, parchet laminat si tv cu ecran plat si canale prin cablu.

In toata unitatea este disponibil internetul prin wifi care este gratuit. Livingul este o zona comuna pentru oaspetii casei de vacanta si este dotat cu tv lcd.

Bucataria este mobilata si utilata complet astfel incat turistii sa-si poate pregati in bune conditii mesele principale ale zilei.

Curtea interioara a unitatii este cu multa verdeata pe timpul verii si mai include si o terasa cu un gratar zidit de tip barbeque.

Parcarea auto se afla in apropierea proprietatii si este gratuita. De asemenea, proprietatea organizează contra cost excursii off-road pentru vizitarea atracțiilor naturale din Munții Bucegi sau Baiu, precum lacul Bolboci și Cheile Tătarului. La 3 km fata de locatia noastra se gaseste Castelul Cantacuzino si la 4 km parcul de distractii Kalinderu.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.