Pensiunea Edy

Cazare Poiana Tapului

Cu o capacitate de 30 de locuri de cazare în 15 camere, pensiunea Edy este o construcție dată în folosință din anul 2010.Unitatea mai dispune mai multe facilități și opțiuni de camere, precum și o bucătărie utilată și o sală de mese 36 de locuri.La 4 km de unitatea noastră se află pârtia de schi kalinderu și la 2 km ce află castelul Cantacuzino.Pensiunea Edi oferă turiștilor camere spațioase, mobilate corespunzător, dulapuri de haine, cu paturi duble foarte confortabile, cu TV LCD, și nu în ultimul rând cu băi private cu duș. Băile sunt dotate cu articole te dus gratuite precum săpunuri, hârtie igienică și aparat de uscat părul. Unitatea noastră pune la dispoziția turiștilor apă curentă și apă caldă nonstop. Majoritatea camerelor au balcoane cu vedere spre Masivul Bucegi. În camere veți mai putea găsi fierbător de apă pentru ceai sau cafea.

Un spațiu comun pentru turiștii noștri este bucătăria. Aceasta este complet mobilată și utilată cu dar, frigider, aragaz, congelator, veselă și tacâmuri și un cuptor cu microunde. Vecinătatea bucătăriei se află sala de mese cu o suprafață de 71 de metri pătrați.

În cadrul pensiunii Edy, oaspeții noștri dispun de un spațiu de distracție și relaxare cu tenis de masă, masa de biliard, de masă, darts și o cameră special amenajată și dotată cu jocuri pentru copii mai mici de cinci ani.

Proprietatea noastră în colaborare cu un restaurant în apropiere îți pot oferi o vacanță de neuitat și mai ales lipsa grijilor cu prețuri mai mult decât decente. se oferă servicii de demipensiune pentru două două persoane pentru 5 nopți la 1000 RON dar prețul poate suferi modificări în funcție de numărul de zile și de persoane sau de alte circumstanțe.

În cazul în care sunteți cadru didactic și sunteți în căutarea unui locații pentru o tabără școlară puteți găsi în noi un partener de încredere.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.