Pensiunea Hygge House

Cazare Poiana Tapului

Unitatea a fost deschisa din dorinta de a aduce ceva nou pe piata turistica locala prin servicii de calitate si confort ce se preteaza sejurului unei familii cu copii sau a unui numar mai mic de persoane. Pentru servicii de cazare Poiana Tapului, pensiunea Hygge House este dotata cu apartamente de doua camere, complet mobilate si utilate, cu doua zone disticte de servire a mesei.

Apartamentele sunt compuse din doua camere, cu dormitor cu pat matrimonial, baie proprie cu dus cu hidromasaj, articole de dus gratuite si uscator de par, tv led, wifi si balcoane.

Bucatariile sunt utilate corespunzator si sunt complet utilate si mobilate pentru pregatirea tuturor meselor principale ale unei zile.

Curtea pensiunii este compusa din gradina, terasa, gratar de tip barbeque si parcare auto.

Va asteptam sa ne vizitati!

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.