Vila Daria

Cazare Poiana Tapului

Unitatea este amplasata in plina natura, inconjurata de munti fiind situata in Poiana Tapului si accea facil la DN1, avand locatia perfecta pentru drumetii catre toate punctele turistice din imprejurimi. Vila Daria este locatia ideala pentru petrecerea timpului liber intr-un mod cat mai placut alaturi de familie sau de prieteni. Vila dispune de doua etaje cu un total de 6 spatii duble de cazare si 4 bai. La parter veti gasi un dormitor si o baie, la primul etaj 3 camere duble si doua bai, la al doilea etaj doua dormitoare duble si o baie.Camerele sunt spatioase, curate, dotate cu paturi confortabile si mobilier nou in stil modern. De asemnea, dormitoarele mai dispun de tv, internet wifi gratuit si draperii la geamuri. Unele dintre camere beneficiaza de balcon cu vedere spre masivul Bucegi.

Livingul vilei este de 70 mp si va puteti relaxa in fata semineului la un foc de lemne. Bucataria este complet utilata si mobilata si este un spatiu open-space accesibil turistilor pentru pregatirea si servirea meselor. Terasa din gradina vilei are o panorama superba pana la Crucea Eroilor de pe muntii Caraiman.

Parcarea auto a vilei pentru oaspeti este amenajata in curtea unitatiii si este gratuita.

Vila se inchiriaza minim 2 nopti, minim 3 camere, fiind ideala pentru grupuri, firme (12 persoane).

Nu se accepta animale de companie. Puteti rezerva non-stop si cu confirmare pe email.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.