Vila Leonida

Cazare Poiana Tapului

Cu o cladire istorica din anul 1938 in care isi primeste turistii in cele mai noi conditii de cazare Poiana Tapului, Vila Leonida are o vedere panoramica aspura muntilor din apropiere si doar 1,5 km de partia de schi Kalinderu. Cu o astmosfera ce este inspirata din mijlocul anilor interbelici, cadru natural in care este asezata in mijlocul vechiului cartier Zamora, unitatea este un pretex elegant de respiro la un pahar de vin alaturi de familie sub varfurile muntilor cu aer tare.

Cu un usor parfum de lux si rafinament, musafirii vilei de odinioara erau poftiti la masa in veranda generoasa. Cu delicii culinare romanesti si nu numai, pregatite cu un mestesug aparte de bucatarii profesionisti, bucatele se stropeau din belsug cu vinuri nobile din faimoasa vinoteca proprie, potrivite la meniu si dispozitie. Numita pe vremuri “La Cerdac” , am pastrat aceasta traditie vie pentru oaspetii casei noastre in actualul restaurant.

Salonul Leonida este un spatiu larg si discret in acelasi timp, construit recent si gandit ca o extensie moderna a vilei cu o capacitate de 50 de locuri. Dotat cu un mobilier de lemn masiv, ideal pentru sesiuni de team building, reuniuni, conferinte si evenimente de familie.

Camerele vilei sunt spatioase, cu mobilier din bemn masiv, frumos lucrat, cu paturi duble extralage si confortabile, dulapuri si birouri sau mese cu scaune. Fiecare camera are baie proprie, tv cu ecran plat, draperii la geamuri, noptiere si bai cu dus proprii. De asemenea, camerele mai dispun de aer conditionat, telefon fix, internet prin wifi gratuit si mai multe servicii specifice vilei noastre.

Micul dejun este inclus in pret.

Inchiriem biciclete si organizam drumetii cu ghizi montani profesionisti. Cazarea se poate face dupa ora 14.00, iar eliberarea camerei pana la ora 12.00. Puteti achita contravaloarea serviciilor de cazare Poiana Tapului cu cadurile dvs electronice.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.