Vila Macom

Cazare Poiana Tapului

Proprietatea este situata in Poiana Tapului pe strada Piatra Arsa la doar jumatate de km de DN1. Vila Macom este asezata in mijlocul naturii cu o panorama de invidiat in care va puteti petrece timpul liber impreuna cu cei dragi. Daca sunteti iubitori de drumetii montane, de aici puteti plecat in toate traseele disponibile pe aceasta parte a masivului Bucegi.De aceea toate camere pe care le oferim turistilor pentru cazare au balcoane cu vedere spre munte.

Vila este compusa din 9 camere dintre care 7 camere sunt duble si doua camere sunt cvatruple.

Camerele duble dispun de baie proprie cu dus si articole de dus gratuite. Bucataria este la dispozitia turistilor si este complet utilata cu toate aparatele electrocasnice necesare pregatirii meselor principale ale unei zile.

Parcarea auto a unitatii este incapatoare si este supravegheata. Vila se poate inchiria la cheie, iar pentru un sejur de mai multe nopti se poate negocia pretul.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.