Vila Uniqato

Cazare Poiana Tapului

Proprietatea se afla la 4 km de partia de schi Kalinderu si ofera cazare Poiana Tapului in dormitoare si apartamente. Vila Uniqato este la 7 km de Castelul Peles din Sinaia.Municipiul Brasov se afla la 30 km distanta iar cascada Urlatoarea la 5 km.Camerele sunt spatioase, bine incalzite pe timpul sezonului rece, dotate cu paturi duble si matrimoniale, draperii la geam, tv cu canale prin cablu, fierbator electric, minifrigidere, bai proprii cu dus/casa si articole de dus gratuite. Unele dormitoare au vedere spre masivul muntos vecin pensiunii.

Bucataria este accesibila oaspetilor nostri si este complet utilata si mobilata cu aparatura moderna de pregatirea meselor.

Unitatea pune la dispozitia turistilor contracost un jacuzzi si o masa de biliard. Parcarea auto este amenajata in curtea pensiunii si este gratuita oaspetilor nostri. Terasa unitatii se afla in curte si are o priveliste minunata. Tot aici se gaseste si gratarul de tip barbeque.

Pentru rezervari si alte informatii turistice vorbim romana si engleza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.