Cabana Casuta din Poiana

Cazare Rau Sadului

Cabana este amplasata in mijlocul naturii, fara prea multi vecini si este perfecta turistilor care vin in Rau Sadului pentru sporturile de doua roti sau alte tipuri de sporturi in salbaticia muntilor.Cu 5 spatii de cazare si 3 bai, cabana Casuta din Poiana se inchiriaza doar in totalitate oaspetilor ce doresc sa ne treaca pragul.Camerele sunt tipice pentru cabane, curate si bine incalzite in anotimpurile reci. Unele camere au balcon si vedere spre munti. Internetul este distribuit gratuit prin wifi in toata locatia cabanei noastre.

Curtea cabanei este generoasa, si dispune de o terasa, gratar si o gradina cu multa verdeata. Turistii care vin insotiti de animalele de companie, sunt bine veniti.

Livingul este incalzit in partea centrala de un semineu pe lemne. Parcarea auto este in interiorul curtii cabanei si este gratuita.

Zona este ideala pentru drumetii, plimbari cu bicleta, enduro, sau ...odihna in mijlocul si linistea naturii.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.