Cabana Ovidiu

Cazare Rau Sadului

Amplasata intr-un peisaj de basm, Cabana Ovidiu din Rau Sadului ofera cazare turistilor si celor in trecere prin localitea noastra la cel mai bun raport calitate/pret.Padurile din vecinatatea noastra, pajistile pline de verdeata vis sa completeze sentimentul de relaxare si odihna dupa ce veti trece pragul cabanei noastre.Camere sunt spatioase, curate si incalzite corespunzator in anotimpurile friguroase. Unele camere au baie proprie, balcoane si vedere spre munte. Baile sunt dotate cu dusuri/cada si articole de dus gratuite. Apa calda disponibila la orice ora, la fel si apa rece curenta.

Livingul cabanei noastre este conceput in stil rustic va asteapta sa va relaxati in acest spatiu calduros la o cana de ceai sau de vin.

Bucataria este accesibila turistilor si este echipata si utilata cu tot necesarul pregatirii meselor principale ale zilei.

Curtea cabanei dispune de o terasa cu gratar si o gradina. Cabana Ovidiu va invita sa va petreceti sfarsitul de saptamna si nu numai intr-o constructie noua ce va pune la dispozitie camere de inchiriat si un loc de luat masa mai mult decat generos aflat in totalitate la dispozitia turistilor. Cabana va mai pune la dispozitie gratuit biliardul, masa de tenis, gratar in aer liber, terasa amenajata rustic, darts, living, incercand sa ofere turistilor cat mai multe posibilitati de petrecere a timpului liber.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.