Cabana Popasul Muntilor

Cazare Rau Sadului

Unitatea este amplasata la 4 km de centru localitatii si ofera cazare Rau Sadului intr-o ambianta naturala, relaxanta si odihnitoare pentru turistii care vor un sejur perfect alaturi de familie sau prieteni.Cu o distanta de doar 38 de km fata de municipiul Sibiu, Cabana Popasul Muntilor este una dintre cele mai inspirate alegeri atunci cand doriti o vacanta de vis.Camerele cabanei sunt dotate cu balcoane cu vedere panoramica, baie comuna cu dus si articole de dus gratuite si tv cu ecrane plate. De asemenea, camerele mai sunt prevazute cu dulapuri de haine, parchet laminat, plasa de tantari la geamuri si internet wifi. Camerele sunt izolate fonic, cu intrare privata si dotate cu fier de calcat.

O zona comuna si foarte apreciata de turisti este bucataria, utilata si mobilata corespunzator pentru confortul culinar al oaspetilor nostri. Aparatul de cafea/ceai este la loc de cinste, precum si ferbatorul electric si cuptorul cu microunde si frigider.

Cabana dispune si de o curte interioara, o gradina cu multa verdeata, o terasa si un gratar zidit de tip barbeque.

Parcarea auto este gratuita si este supravegheata.

Vorbim romana, engleza si italiana.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.