Casa de vacanta Minea

Cazare Rau Sadului

Cu mai multe facilitati si optiuni, Casa de Vacanta Minea ofera cazare Rau Sadului turistilor care isi doresc un sejur sau vacanta plina de amintirile din copilarie din casa bunicilor.Unitatea accepta turistii care vin insotiti de animalele de companie fara taxe suplimentare.Camerele proprietatii sunt spatioase si curate, cu incalzire centralizata si vedere la rau sau la gradina.Unele camere au bai comune cu dusuri si articole de dus gratuite.Camerele mai sunt prevazute cu dulapuri de haine si tv cu canale prin cablu.

Bucataria este la dispozitia oaspetilor nostri si este utilata si mobilata corespunzator. La cererea dumneavostra va putem servi micul dejun , pranz si cina din produsele pe care le obtinem din propria gospodarie. Curtea interioara a unitatii este generoasa si dispune de o terasa, un gratar si o gradina cu multa verdeata.

Parcarea auto este gratuita si este supravegheata.

Sibiu este la 32 km de proprietate, iar Păltiniș se află la 54 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sibiu, situat la 35 km de proprietate.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.