Pensiunea La Ana si Petru

Cazare Rau Sadului

Situata intr-un mediu perfect natural, fara prea multi vecini la poalele muntilor Cindrel, in localitatea Rau Sadului care este la cea mai mare altitudine din Marginimea Sibiului, cu mult aer curat si liniste, numai bune pentru un sejur perfect. Cu o distanta de doar 39 km fata de municipiul Sibiu, Pensiunea La Ana si Pentru pune la dispozitita turistilor 4 camere duble pentru 8 adulti si 4 copii, living generos cu bar, semineu, bucatarie complet utilata si multe alte facilititati de pensiune.

Camerele pensiunii sunt spatioase si curate, cu baie proprie cu dus si articole de dus gratuite. Camerele sunt pregatite pentru turistii pe sezonul rece cu incalzire centralizata si sobe cu incalzire pe lemne. Unitatea mai dispune si de un semineu in salonul central.

Internetul este distribuit prin wifi si este disponibil in toata pensiunea la cele mai bune viteze.

Curtea interioara a proprietatii este spatioasa si cu multa verdeata pe timpul verii. Terasa, locul pentru ceaun si gratatul sunt la mare cautare printre turistii care ne trec pragul. La fel si balansoarele dar si bucataria utilata si mobilata complet pentru pregatirea meselor principale ale zilei.

Parcarea auto este gratuita si este supravegheata.

Aveti posibilitatea de a vizita mai multe obiective turistice din aceasa zona. Enumeram succint cateva dintre ele:

- Traseul Râu Sadului- Vf. Bran - cabana Prejba (5 ore)

- Traseul Râu Sadului- Stâna Capra- Vf. Oncesti- Paltinis (4-5 ore)

- Hidrocentrala Sadu I-construita in 1896 si este prima hidrocentrala din Europa.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.