Pensiunea Maria

Cazare Rau Sadului

Amplasata in comnuna Rau Sadului, pensiunea Maria ofera servicii de cazare turistilor care doresc sa-si petreaca timpul liber intr-o locatia in plina natura, la poalele muntelui Cindrel. Cu o distanta de 30 km de municipiul Sibiu si la 14 km in amonte de prima centrala hidro-electrica construita din Europa Sadu V, pensiunea este o oaza de liniste si relaxare cu aer curat de munte si multe obiective turistice locale.

Pensiunea dispune de 4 camere, doua bai comune, bucatarie generoasa, utilata si mobilata complet ce poate fi folosita pentru pregatirea meselor dar si pentru petrecerea timpului liber. Curtea proprietatii este mare si dispune de o terasa cu gratar unde veti putea savura ceaiul sau o tuica de prune, impreuna cu prietenii sau familia.

Unitatea hoteliera se invecineaza cu un rau care trece prin apropierea locatiei noastre, cu paduri de conifere si munti semeti ce asteapta sa fie descoperiti. Fara vecini, pensiunea este o oaza de liniste si odihna pentru turistii care ne trec pragul.

Vă putem oferi cazare la un preț avantajos și vă punem la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie .Vă așteptăm și ne face plăcere să fiți oaspeții noștri!

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.