Pensiunea Valea Pinului

Cazare Rau Sadului

Proprietatea noastra pusa la dispozitia turistilor este clasificata 3 stele si ofera cazare Rau Sadului turistilor familisti sau grupurilor de prieteni maximum 14 persoane adulte, care vor sa-si petreaca timpul liber in modul cel mai frumos cu putina la munte.Cu 5 camere duble si o suita cu 4 locuri de cazare, unitatea este pregatita pentru primirea oaspetilor nostri in conditii deosebite.Camere sunt generoase, curate si bine incalzite pe perioada anotimpurilor reci. Fiecare camera are baie proprie cu dus si articole de dus gratuite.

Bucataria pensiunii este pusa la dispozitia turistilor si este utilata si mobilata corespunzator. Pentru grupurile de turisti ce solicita si masa,acestia trebuie sa anunte înainte de inceperea cazarii acest lucru.

Pensiunea mai dispune de un salon mare de 90 mp, foisor in curte, gratar si lemne, internet wifi, loc de joaca pentru copii special amenajat si parcare auto in curtea interioara a pensiunii.

Daca alegi sa iti petreci cateva zile la noi ,te vom intampina cu o tuica de prune autentica ,din fructe culese din livada noastra .De se va intampla sa ne vizitezi in perioada cand fanul sau otava sunt de cosit , ne poti da o mana de ajutor.
Si toate astea…ca sa te simti perfect la noi!

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.