Casa Antic

Cazare Sanmartin Baile Felix

Aceasta propietate este una dintre cele de top din Sanmartin si ofera servicii hoteliere de calitate turistilor care vor sa se simta speciali. Casa Antic este special amenajata cu mult bun-gust, zona de plaja privata si piscina in aer liber deschisa pe parcursul verii. Toate camerele sunt spatioase, in culori cromatice bine asortate, dotate cu paturi confortabile, tv cu ecran plat si baie individuala. De asemenea, fiecare camera are aer conditionat si mini-frigider. Anumite camere din Casa Antic dispun de balcon.

La aceasta proprietate se serveste micul dejun de tip bufet in fiecare zi.

Se efectueaza transport de la/si la aeroport gratuit. Aeroportul este la o distanta de 7 km fata de pensiunea noastra.

Vorbim romana, engleza si maghiara.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.