Pensiunea Buon Gusto

Cazare Sibiu

Proprietatea este situata la cateva minute de mers lejer pe jos fata de centrul orasului Sibiu si are una dintre cele mai atractive oferte de cazare pentru turistii care vor sa descopere istoria acestor locuri. Oferta de cazare Sibiu este una dintre cele mai variate iar la pensiunea Buon Gusto oaspetii au de unde sa aleaga in functie de numarul de persoane sau de alte criterii de selectie. Amplasata foarte aproape de majoritatea obiectivelor turistice, unitatea ofera si transef de la/si la aeroport, serviciu cu cost suplimentar.

Toate camerele pensiunii sunt pregatite pentru primirea turistilor si se pot alege cele zece camere de la etaj sau cele mai noi camere la parterul proprietatii. Camerele sunt spatioase, cu pat duble sau matrimoniale, tv lcd, draperii la geamuri, aer conditionat si wifi gratuit. De asemnea, camerele dispune de baie privata, cu articole de dus si uscator de par.

Bucataria este un spatiu comun destinat turistilor pentru pregatirea si servirea meselor. Aceasta este complet utilata si mobilata cu aparatura si vesela.

Animalele de companie nu sunt acceptate. Parcarea auto este pe teren public la o locatia apropiata si se pot aplica taxe.

Vorbim italiana, romana si engleza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.