Pensiunea Casa Domar-Alina

Cazare Sibiu

Cu o locatia intr-o zona linistita, departe de traficul specific al oraselor, pensiunea Casa Domar-Alina pune la dispozitia oaspetilor sai o oferta de cazare Sibiu de nerefuzat. Cu un restaurant pentru servirea micul-dejun dar si meselor festive, servicii de spalatorie si calcatorie, consultanta turistica si ghid de specialitate si serviciu de inchiriere automobil pentru vizitarea obiectivelor turistice din apropiere, pensiunea poate face fata cu succes si celor mai exigenti turisti. In apropierea locatiei noastre se afla o zona de agrement foarte cunoscuta, Dumbrava Sibiului dar si parcul Sub Arini si alte obiective turistice importante.

Pensiunea dispune de patru camere duble matrimoniale pentru doi adulti, camere care sunt spatioase, mobilate si pregatite oricand pentru turistii ce cauta o cazare in Sibiu. Camerele dispun de baie proprie, cu dus, uscator de par si articole de dus gratuite. De asemnea, incalzirea camerelor este centralizata pe timpul anotimpurilor friguroase.

Proprietatea mai ofera turistilor un living spatios, parcare, o sala de conferinte, room service, semineu, servicii de secretariat, fax, aer conditionat in camere si inchirieri biciclete. Unele camere dispun de balcon cu vedere spre centru orasului.

Bucataria este destinata turistilor si este complet utilata cu aparatura electrocasnica si vesela.

Gara din Sibiu este situată la 2 km de Pensiunea Doma'r-Alina, iar chiar în fața proprietății există stația unui autobuz care circulă spre centrul oraşului. La mai puțin de 500 m veți găsi un magazin alimentar și un restaurant.

Vorbim romana, italiana si engleza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.