Pensiunea Flowers House

Cazare Sibiu

Situata la 12 minute de mers de Piata Mare, Flowers House Sibiu dispune de 5 apartamente pentru turistii care doresc servicii de cazare in cele mai bune conditii. Avand centru orasului foarte aproape de locatia noastra si fiind localizata intr-o zona linistita pe o alee privata, cu facilitati si optiuni de top in toate apartamentele destinate oaspetilor nostri, unitatea este pregatita oricand pentru a face fata si celor mai exigenti turisti. Parcarea auto este gratuita pentru fiecare apartament in parte si este spravegheata video.

Camerele sunt spatioase, bine mobilate cu paturi duble sau matrimoniale si dotari ca tv cu ecran plat, wifi disponibil gratuit, draperii la geamuri si parchet laminat. De asemenea, camerele sunt dotate cu bai individuale cu dus si articole de dus gratuite.

Apartamentele dispun de chicineta utilita corespunzator si vesela. Toate camerele dispun de aparat de cafea/ceai si incalzire centralizata.

Persoanele fumatoare au amejanat un spatiu special. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Locatia noastra este aproape de toate obiective turistice importante ale municipiului Sibiu. Pasajul Scărilor este la 1,2 km de apartament. Aeroportul internațional Sibiu este la 4 km de proprietate.

Vorbim romana si engleza. Va rugam sa ne contactati si prin formular pentru confirmare.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.